Danubius Rádió

Egyetlen rádió van ma Magyarországon, ahol 24 órában csak a legnagyobb slágerek szólnak, megszakítások és beszéd nélkül. Ez a Danubius Rádió. Az internetes rádiók között kiemelkedő hangzás és változatosság.
A Danubius Rádió kínálata minden héten frissül. Folyamatosan figyeljük az amerikai, a brit és a magyar slágerlistákat, a kapcsolatot tartunk a kiadókkal és nyomon követjük a zene- és videoletöltő oldalakat. A legnépszerűbb dalok jó eséllyel azonnal hallhatóak a Danubius Rádió kínálatában.
Zenei szerkesztésünk egyedi: negyedórán belül biztosan hallasz retró zenét és valódi mai slágert is. Repertoárunkban megtalálod a dance, r & b, hip-hop műfajt épp úgy, mint a könnyedebb rockzenéket, és a mai, akár könnyed house-ba hajló világslágereket. Így biztosítjuk az igazi változatosságot, nem csak beszélünk róla. A Danubius Rádióban nincs semmi más, csak zene.


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.