Sweet Fm

SWEET FM este parte a Trustului de presa Eveniment. Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian. Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa,sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile. Dupa primii 2 ani,103,20 fm, Eveniment avea sa se gaseasca pe primul loc in sondajele
de audienta, loc pe care nu l-a mai pierdut pana azi. Dar cum familia noastra devenea din ce in ce mai numeroasa si mai dornica de a ne intalni tot mai mult ne-am propus sa ne vedem, si am promis sa o facem in fiecare zi…asa ca sarbatorind cu fast 4 ani de radio la 01.03.2000 intra in eter TELEVIZIUNEA EVENIMENT, canal 41. Este momentul ca Trustul de Presa Eveniment sa detina toate cele 3 media si sa le ofere sibienilor
“Televiziunea orasului tau!”. Aceleasi ganduri frumoase, evenimente de anvergura si totul in imagini. Stiri, emisiuni, talk-show-uri, filme, documentare, duplexuri, si totul in cel mai complet si lung program local de televiziune. Astazi EVENIMENT TV este cel mai urmarit program local de televiziune, si detine distinctii pentru cele mai bune emisiuni tv. Anul 2008 are sa aduca si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM. Aceeasi reteta de succes si mereu cea mai buna muzica.
In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei si Litoralul Romanesc.
In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.
Anul 2017 aduce pentru postul de radio Eveniment FM o noua frecventa cu amplasament pe Varful Cozia. 96,9 FM este frecventa pe care, locuitorii judetelor Valcea si Arges, receptioneaza o noua statie locala , Radio Eveniment FM Valcea-Pitesti, statie care difuzeaza program local 100%.

In anul 2019 am lansat si primul post de televiziune de timp liber si divertisment local din Romania. SWEET TV, este cea mai noua componenta a trustului nostru media, un post de televiziune atipic cu un program dedicat tinerei generatii, a noilor tendinte si valori inspirate de acestia.

In 01.03.2020 se lanseaza oficial si postul de radio Sweet FM, un post de radio dedicat tinerilor cu un content muzical atipic, un radio in tendintele si preocuparile acestora.
Astazi Trustul de Presa Eveniment detine Radio Eveniment FM Sibiu, Radio Eveniment FM Agnita, Radio Eveniment FM Valcea-Pitesti, Televiziunea Eveniment TV REGIONAL, Sweet TV, Sweet FM portalul de stiri evenimentsibiu.ro, evenimentulsibian.ro, evenimentfm.ro, radiosweet.ro.


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.