Supersonic Radio

Ești preocupat de grija zilei de mâine? Ești îngândurată pentru că oamenii s-au înrăit? Ești deprimat că lumea nu mai e așa cum o știi?

Ești exasperat de superficialitatea vedetelor de carton? Te simți asaltată de nonvalori pline de tupeu și călcată în picioare doar pentru că ai decență și bun simț? Ești furios că iar zaci blocat în trafic pe Valea Prahovei?

Ești umilită și neapreciată de șefi bădărani? Ești înrobit de munca fără satisfacții? Te simți mai singură ca niciodată și nici pisica ta nu te mai consolează?

Ești abătut pentru că ai din ce în ce mai multe zile proaste? Ești înfricoșată de știrile care mai mult te dezorientează decât să te ajute? Ești neliniștit pentru că nu îți mai înțelegi copiii, gusturile lor, modul lor de a vedea viața?

Ești departe și dorul de casă te ucide? Ești speriată că pandemia nu pare a se sfârși? Ți-a murit definitiv speranța?

Atunci, trăiești în România și trebuie să îți găsești un refugiu, un punct de sprijin, un loc familiar care să îți redea optimismul, liniștea, pacea sufletească și bucuria de a trăi.

Un loc care să îți vorbească despre bine, adevăr și frumos, care să te poarte printre valorile care au trecut proba timpului, cele reale, cele puternice, cele nemuritoare.

Un loc al tău, un refugiu nostalgic, unde să te destinzi, unde să uiți de toate problemele, unde să fii cine vrei tu să fii, unde să te încarci cu energie pozitivă, unde să asculți muzica pe care o iubești din adolescență, unde să cunoști oameni minunați care îți împărtășesc idei și sentimente, cu sinceritate, cu inteligență, cu curaj.

#supermuzicasuperidei
Supersonic Radio este acel loc virtual, cald și bun, supapa unei lumi nebune, false și violente, o stare de spirit care sparge convențiile, ține kitschul la distanță și te face fericit.

#valuesfirst
Supersonic Radio este o voce a echilibrului, o voce clară, distinctă și puternică. Supersonic Radio are ca scop promovarea valorilor, ignorarea mediocrității și a pseudovedetelor.

#boostromanianmusic
Supersonic Radio sprijină muzica românească de calitate: promotori, organizatori de evenimente culturale, impresari, artiști interpreți, trupe, inclusiv debutanți, cu o singură condiție: valoarea reală.

#noheavyrotation
Supersonic Radio se opune sistemului de „heavy rotation”, promovat de marile posturi de radio din FM, cel care, bazat pe principiul maximizării profitului cu orice preț, distruge dezvoltarea armonioasă a pieței muzicale, cel care îmbogățește pe câțiva și îi condamnă la sărăcie și uitare pe cei mai mulți muzicieni.

#nobullshit
Supersonic Radio nu își coboară standardele muzicale doar pentru a fi pe gustul maselor, în nicio circumstanță! Profilul postului este Mix Adult Contemporary, așa că vom difuza melodii care au trecut proba timpului, din genurile: rock, pop, rhythm @ blues, soul, country, folk și, în două emisiuni speciale, folclor românesc și internațional de cea mai bună calitate. În general, cine nu poate cânta bine live, nu are ce căuta în playlist-ul nostru, indiferent cât de celebru ar fi.

#fortasiechilibru
Supersonic Radio este o expresie a libertății, a obiectivității, a neutralității. Suntem o „Elveție” a radiourilor într-o mare de știri tendențioase, de cancanuri ieftine și de campanii propagandistice ale urii și fricii. Superștirile noastre vor aduce în prim-plan informații care nu inundă, zilnic, prima pagină a presei românești.

#dincolodecuvinte
Supersonic Radio găzduiește podcast-uri puternice, inedite, spectaculoase, realizate de profesioniști de calibru și dedicate oamenilor care nu au uitat să gândească, nu și-au pierdut curiozitatea, mai au pasiuni.

#PlanetaRomania
Supersonic Radio nu lasă pe nimeni în urmă. Are în grila de programe emisiuni pentru diaspora, pentru copii, pentru automobiliști. Nume mari ale lumii artistice ni s-au alăturat. Rețeaua noastră de corespondenți trece prin Germania, Franța, Spania, Regatul Unit, Canada, dar și pe la Chișinău și prin marile orașe ale României!

#lainaltime
Supersonic Radio este postul celor curajoși. Mulți dintre realizatorii și colaboratorii noștri sunt îndrăgostiți deopotrivă de viteză, de zbor, de forța și echilibrul motoarelor, dar și de cerul senin, de teatru, de muzică, de poezie. Primii trei realizatori ai postului însumează o experiență în radio de peste 50 de ani! Suntem o echipă cu adevărat supersonică, pentru că avem țeluri înalte, visuri îndrăznețe și experiența de a vă călăuzi pe voi, ascultătorii noștri, acolo unde vă veți simți înțeleși, împliniți, bine-dispuși.

#onlineradiorules
Supersonic Radio emite la o calitate acustică excepțională. Fie că ne asculți pe telefon, pe laptop, pe boxele sistemului tău audio profi de acasă sau în mașină, utilizând bluetooth, auxiliarul cu jack, playerul sau conexiunea directă la Internet, calitatea sunetului este atât de uimitoare încât nu te vei mai întoarce la frecvențele din FM! În plus, acoperirea e cu mult mai bună de la un capăt la altul al țării și oriunde pe glob. Noi suntem viitorul!

Supersonic Radio își afirmă identitatea distinctă.

Suntem mai tari decât europenii,
mai cosmopoliți decât naționaliștii,
mai duri în lupta de guerilă,
mai cool decât progresiștii,
mai mult decât magici,
mai respectați decât orice zurbagiu,
mai memorabili decât un sărut.
Mai iubiți decât rockerii eu alții nu știu!

#hitthesky
Noi suntem altceva: mixul care creează dependență!

#supersonicsupertonic
Supersonic Radio are standarde excelente și o grilă de programe ca un foc de artificii, 24/7, fiind, probabil, cel mai ambițios proiect de radio exclusiv online din România. Sau, dacă încă nu, atunci îi vom depăși pe ceilalți în curând, cu ajutorul vostru. Pentru că noi avem un mare avantaj: suntem Supersonici!


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.