Smart Radio

Smart Radio este un post de radio din România. A fost lansat în iulie 2007 sub numele de Smart FM, de Valentin Nicolau, fost președinte al TVR, care deține și Editura Nemira. În anul 2007, Smart FM a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei și un profit net de 0,3 milioane de lei.

În iulie 2019, Smart FM a devenit Smart Radio, condus de Adrian Sârbu și Marius Tucă. Din echipă fac parte Vlad Craioveanu, Alexandru Anghel, George Mihalcea, Ioana Voicu, Dan Pavel, Cosmin Dominte (aka Jazz8), Iulia Pârlea și Andreea Vădineanu. Este un radio cu stiri si programe jurnalistice de cultura urbana, ce aduc informatii despre viata sociala, economie, politica, lifestyle etc.


Smart Radio poate fi ascultat in online pe www.smartradio.ro si emite pe frecventele 107,3 MHz pentru Bucuresti, 103,1 MHz pentru Snagov, 95,9 MHz pentru Ploiesti si 88,7 MHz pentru Targoviste.


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.