RAP 107 FM

RAP 107 FM va néixer l'11 de setembre de 1980. Va ser la desena emissora municipal de Catalunya que va entrar en funcionament i la segona del Vallès Oriental.
Des de l’agost de 2006 l’emissora té l'adjudicació definitiva de la llicència per emetre a través del 107.2 Mhz de la FM amb una potència de 82 w (PRA).
RAP 107, gestionada per l'Ajuntament de Parets del Vallès com un servei més dins de l'Àrea de Comunicació, compta amb una plantilla de 6 treballadors i una trentena de col•laboradors.
Emet un total de 140 hores setmanals de producció pròpia, de dilluns a diumenge, seguint un model mixt que combina la fórmula de ràdioservei i la ràdio generalista en determinades franges horàries. El 97% de la programació es fa en català i la informació ocupa un 22% de l'actual graella d'espais. Des de 1997, està conveniada amb COM Ràdio per oferir, com a complement de la producció pròpia, alguns espais informatius d'aquest mitjà.

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Spain  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.