Radio Blaj

Radio Blaj este singurul post local 100% din Blaj si primul radio local al municipiului Blaj. A aparut la 1. Iunie 1998 sub frecventa de 99,4 fm si sub numele de Radio 1 Blaj. Pe parcurs a suferit o transformare a numelui in Radio Blaj si o schimbare de frecventa in 96,2 fm. Cel mai vechi redactor muzical si de stiri este Nicu Goga, care a parcurs toate transformarile acestui post de radio, ducand mai departe elanul cu care s-a auzit pentru prima data in Blaj pe un post de radio local: „Buna dimineata, blajeni!”

Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica si Caritas Mitropolitan Blaj au fost mereu preocupate de a avea un contact cat mai strans cu credinciosii greco-catolici si nu numai. Activitatea pastorala si sociala a fost o prioritate mereu pentru Arhieparhia Greco-Catolica de Alba Iulia si Fagaras.

Posibilitatea de a folosi ca si instrument in activitatile lor si mass-media a devenit o realitate odata cu infiintarea SC MITROMEDIA SRL, societate care detine postul local de radio “RADIO BLAJ”. Prin intermediul acestui post de radio ascultatorii au posibilitatea de a primi asistenta spirituala in cadrul emisiuniilor religioase si a transmisiunilor in direct a Sf. Liturghii in fiecare zi. RADIO BLAJ ofera de asemenea o gama variata de emisiuni culturale, educative, politice, muzicale si de divertisment.

Fiecare ascultator indiferent de varsta, categorie sociala, etnie sau religie se regaseste in paleta variata de programe pe care o ofera acest post de radio.

Asteptam cu nerabdare sugestiile dumneavoastra, fiindca pentru noi fiecare ascultator conteaza.

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Romania  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.