Radio Aquila

Conceput în primii ani de după revoluția din 1989 , din dragoste pentru fenomenul radio, în ideea de exprimare liberă prin muzică și cuvânt, Radio Aquila îți aduce cea mai bună selecție de melodii din aproape toate genurile muzicale, din aproape toate timpurile și emisiuni în care libertatea de exprimare nu cunoaște nici o îngrădire, înafara de cea a bunului simț. Aducând laolaltă muzica noua și muzica veche, Încercăm să creem un liant între generațiile anilor 70, 80, 90 și generația din prezent.
ÎNCEPUTUL
S-a întâmplat în vara anului 1993, mai exact pe 26 iunie, când o gașcă de 8 puști, (două fete, restul, băieți, se înțelege…) cu vârste între 10 și 17 ani, după câteva luni de muncă asiduă și renunțări cum ar fi, la bomboane sau gumă Turbo, pentru a aduna ceva capital financiar, au reușit să pornească cu un mini emițător artizanal, o stație de radio de cartier numită la acea vreme Radio Aquila 50&1.

Distracția a durat foarte puțin, doar 3 luni, pe 14 septembrie toată gașca mergând la școală, iar emisia a fost suspendată câțiva ani, după care a fost reluată cu un emițător mult mai puternic care de această dată acoperea mai multe cartiere ale Bucureștiului.


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.