Radio 105 Selnica

Radio 105 djeluje u sastavu poduzeća Media-mix-radio 105 d.o.o. Selnica. Sam radio smješten je u prekrasnom gornjem dijelu lijepog Međimurja u mjestu Selnica. S emitiranjem smo započeli 25.09.1993. točno u 15h. U početku se program emitirao od 7 do 23h, no ubrzo se kompjuterizacijom režije prešlo na 24-satno emitiranje vlastitog programa. Frekvencija na kojoj se emitira program je 104,00MHz.

Rješenjem ministarstva pomorstva, prometa i veza dodijeljena nam je koncesija razine „šire gradsko područje“. Najsjevernija je postaja u Republici Hrvatskoj a pokriva područje županije međimurske, varaždinske i dio koprivničko-križevačke županije.

Veliki broj slušatelja imamo u susjednoj Sloveniji zbog programskog pojasa u kome se Selnica nalazi, a zasigurno i zbog programa koji je namijenjen svima neovisno o starosti, obrazovanju ili bilo kojem životnom opredjeljenju te tako baš svatko bez izuzetka može uživati u raznolikosti emisija, informativnim i zabavnim programima, nagradnim igrama i nadasve raznoliko popularnoj glazbi koja poprima simpatični štimung prezentacijom vrsnih voditelja koji svojom jedinstvenošću i kreativnošću pomno osmišljavaju cjelokupni kontekst programa i nude slušateljima upravo ono što žele čuti kako bi se što više opustili, razonodili i osjećali se dobro... Stil rada koji preferiramo jest spontanost i originalnost koja jednostavno zrači primamljivim karakternim osobinama voditelja koji suosjeća sa slušateljima i prati trendove te prezentira sadržaje kojih slušatelji žeđaju.
Iako se prvenstveno nastoji udovoljiti željama slušatelja, pomno se vodi računa i o interesima naših poslovnih komitenata koji koriste naš medij za svoju promidžbu te je i naša marketinška djelatnost višestruko otvorena izvozu pa tako ujedno slovimo kao jedini medij sjeverozapadne regije poznat po izvozu.

Zbog što bolje pokrivenosti područja za koju imamo dozvolu emitiranja, imamo i sve veći broj slušatelja koji nas mogu kvalitetno slušati pa je to zasigurno jedan od razloga što imamo veći broj novih poslovnih komitenata koji naš rad koriste za prezentaciju svoje djelatnosti i usluga.

Zahvaljujući live streamingu dostupni smo i rado slušani diljem svijeta, što nam može potvrditi i emisija posvećena svima koji su iselili ali nam se uvijek rado obraćaju pozdravljajući svoje bližnje.

Naš slogan zasigurno sve govori:

DOBRE VIBRACIJE ZA SVE GENERACIJE!


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.