Plusz Fm

A PluszFM a régió egyetlen olyan kereskedelmi rádiója, mely a helyi magyar közösséget anyanyelvén szólítja meg – minden korosztályra kiterjedően - kulturális, közéleti, informativ és szórakoztató műsoraival. A PluszFm mottója nem véletlenül „Slágerek, magyar kedvencek, nagyváradon ". A közösséget érintő kérdésekkel foglalkozik, célja a szorakoztatáson túl a kulturális és szociális értékek megőrzése és népszerűsítése, illetve a gyors, pontos és objektív tájékoztatás.

A PluszFM a közösség építésében is részt vesz saját készítésű műsoraival. Ezt erősíti nagy mértékű interaktivitással, a közösségi média adta lehetőségek kihasználásával, társadalmi és kulturális eseményeken való aktív részvétellel.

A rádió céljait egy fiatal, dinamikus, felkészült csapat valósítja meg. Tagjai odafigyelnek a hallgatókra, megfelelő tartalommal látják el a műsorokat, közérthetően fogalmaznak, tiszteletben tartják mások véleményét, jó a szervezőképességük, és nem utolsó sorban, megvan bennük a vágy arra, hogy a régió hagyományait és kulturális értékeit népszerűsítsék.

A PluszFM egy független kereskedelmi rádió, kizárólag reklámbevételekből tartja el magát. Ezért a halgatottság növekedésére számítva, megpróbál változatos műsorok segítségével minden hallgatói csoportot kiszolgálni, objektív tájékoztatást nyújtani, aktívan részt venni a helyi magyar közösség életében.

A Plusz FM a halgatotsági felmérés alapján Nagyvárad és Bihar megye leghalgatottab magyar rádiója

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Romania  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.