DigitalHits FM

Tots els èxits de l'actualitat, la música Dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors. Música, entreteniment i informació.

Digital Hits FM és una cadena de ràdio privada, que emet una radioformula musical basada en els grans èxits Dance i Pop Rock, de la dècada dels 2000, fins a l'actualitat. Es caracteritza per ser una ràdio musical en català que combina programes musicals, d'entreteniment, espais d'informació territorial i programes amb DJs de renom internacional.

Digital Hits FM es una cadena de radio privada, que emite una radiofórmula musical basada en los grandes éxitos Dance y Pop Rock, de la década de los 2000, hasta la actualidad. Se caracteriza por ser una radio musical en catalán que combina programas musicales, de entretenimiento, espacios de información territorial y programas con DJs de renombre internacional.


Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.