Daska and Younger

Radio online! Radio Jugoslavija! Dobro došli na sajt Daška i Mlađe. Ovo je mesto koje će vas podsećati na rano jutro, ustajanje, hladnoću zimskog i lažnu lepotu letnjeg jutra. Ovde možete i podmiriti sve svoje potrebe za Daškom i Mlađom. Ovo ne bi bilo moguće da nema vas koji nas podržavate. Zapravo, ne bi bilo moguće bez nas, ali i vi ste jako važni! Trudićemo se da svako jutro učinimo manje groznim a onima koji nas prate na podcastu, jer imaju bolji život, bez jutarnjeg ustajanja, da ulepšamo dan ili noć. Bez cenzure, bez ičijih pritisaka. Odgovaramo samo sopstvenoj savesti, ukusu i vama. Radio kakav smo oduvek želeli. Sa ambicijom da ovo mesto na netu postane stecište svih slobodnomislećih ljudi koji imaju šta da kažu. Kad na programu nije ALARM, ovde će uvek biti dobre muzike a sredom od 20h slušajte Ljude iz Podzemlja, punk emisiju DJ Migelita.
Ne oklevajte da nam pišete i javljate nam sve što imate, nešto će sigurno biti i važno i pametno!

Live SMS nam šaljite na 066442266 - Cena obične poruke.

STAY TUNED!

Naš rad u potpunosti zavisi od vaših donacija. Možeš nas podržati stalnom mesečnom donacijom na Patreonu (ovo veliko crveno dugme pored), uplatom na naš račun u Vojvođanskoj banci: 355-0003200537158-02 ili Pay Palom na www.paypal.me/daskoimladja

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Serbia  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.