City Radio 94.7 FM

Сити Радио е музичко радио кое постои од 2002 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат.

На фрекенцијата 94.7FM, во било кој дел од денот, скопската радиска публика има ексклузивна можност да стигне до најновите музички хитови, во живо да ги проследи најголемите светски музички случувања, да се запознае со последните светски музички топ листи, ...да ги дознае најсвежите информации од светот на музиката и на актуелниот jet-set.

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Macedonia  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.