Antoris Radio

Како интегрален дел од магазинот Анторис, и воопшто, поголема Анторис платформата (агенција за вработување, web-магазин, радио…), точно на пладне (среда, 26-и август 2020) стартуваше Анторис радио. Станува збор за web-радио, максимално посветено на добрата музика од Македонија, регионот и светот, кое ќе го негува ретро звукот и квалитетната музика, воопшто.
Во првиот период, во 24-часовната програма, Анторис радио ќе емитува хитовска музика, кратки-форми како што е „Се случи на денешен ден…“, реклами и огласи за вработување, кои секојдневно можат да се најдат на порталот на Анторис.

Наскоро, Анторис радио, Вашиот нов музички пријател, ќе биде достапен и преку апликациите на App Store и Google Play, за да биде што поблиску до слушателите.
И телефонот да звучи подобро!

Streamitter.com


Welcome to the new Streamitter website. We have improved the online radio experience for you. Enjoy listening to thousands of radios all over the world.


More radio's from Macedonia  


We love radio.
Listen to thousands of online radio webstreams.